۱۰ کشور برتر تولیدکننده اورانیوم (بهروزرسانی ۲۰۲۴)
کشورهایی که بیشترین اورانیوم را در جهان تولید میکنند کدامند؟ قزاقستان در صدر فهرست قرار دارد و پس از آن کانادا و نامیبیا قرار دارند.
تولید از کشورهای برتر تولیدکننده اورانیوم به طور مداوم به مدت یک دهه افزایش یافت و در سال ۲۰۱۶ به اوج ۶۳,۲۰۷ تن (متریک) (MT) رسید. با اینحال، تولید جهانی اورانیوم در سالهای پس از آن به طور قابل توجهی کاهش یافته است.
کاهش تولید در سراسر جهان مربوط به قیمتهای لحظهای پایین است که بازار اورانیوم در پی فاجعه فوکوشیما تجربه کرده است. کووید-19 و جنگ روسیه علیه اوکراین نیز بر تولید تأثیر گذاشته است.
اکنون قیمتهای اورانیوم به طور قابل توجهی شروع به افزایش کردهاند، که ناشی از احساسات مثبت فزاینده درباره نقش انرژی هستهای در انتقال انرژی و تقاضای سرمایهگذاری از طریق صندوقهای جدید مبتنی بر اورانیوم است.
در حال حاضر ۱۰ درصد از برق جهان توسط انرژی هستهای تولید میشود و انتظار میرود این رقم افزایش یابد. با نگاه به جلو، تحلیلگران پیشبینی میکنند که بازار صعودی پایدار در اورانیوم ایجاد خواهد شد. در اوایل سال ۲۰۲۴، قیمتها به بالاترین سطح ۱۷ ساله خود، بیش از ۱۰۰ دلار به ازای هر پوند، رسید و اگرچه از آن زمان کمی کاهش یافتهاند، اما افراد حاضر در صنعت همچنان خوشبین هستند.
با توجه به اهمیت آن در تولید سوخت هستهای و تولید انرژی، دانستن اینکه اورانیوم در کجا استخراج میشود و کدام کشورها بزرگترین تولیدکنندگان اورانیوم هستند، مهم است. قزاقستان از سال ۲۰۰۹ به عنوان پیشرو در این زمینه شناخته شده است. در سال ۲۰۲۲ ، آخرین سالی که دادهها در دسترس است، کانادا و نامیبیا به ترتیب در جایگاههای دوم و سوم قرار داشتند.
برای سرمایهگذاران علاقهمند به دنبال کردن حوزه اورانیوم، آشنایی با تولید اورانیوم به تفکیک کشورها ضروری است. اکنون نگاهی نزدیکتر به بزرگترین کشورهای تولیدکننده اورانیوم خواهیم داشت. دادهها و اطلاعات معدنی درباره ۱۰ کشور برتر تولیدکننده اورانیوم از آخرین گزارش انجمن جهانی هستهای در مورد تولید معادن اورانیوم و پایگاه داده معدنی MDO استخراج شده است.
1. قزاقستان
تولید معدنی: ۲۱,۲۲۷ تن (متریک)
قزاقستان بزرگترین کشور تولیدکننده اورانیوم در جهان است و مجموع تولید آن در سال ۲۰۲۲ به ۲۱,۲۲۷ تن (متریک) رسید که ۴۳ درصد از عرضه جهانی اورانیوم را تشکیل میدهد.
آخرین آمار ثبت شده در سال ۲۰۲۱ نشان میدهد که قزاقستان دارای ۸۱۵,۲۰۰ تن منابع اورانیوم قابل بازیابی شناخته شده است که تنها پس از استرالیا قرار دارد. بیشتر اورانیوم در این کشور از طریق فرآیند استخراج در محل (in-situ leaching) استخراج میشود.
شرکت Kazatomprom (LSE:KAP, OTC Pink:NATKY)، معدنکار ملی اورانیوم این کشور، بزرگترین تولیدکننده جهان است و پروژهها و شراکتهایی در حوزههای مختلف دارد. خبرهایی مبنی بر اینکه بزرگترین تولیدکننده اورانیوم ممکن است اهداف تولید خود را برای سالهای ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ از دست بدهد، یکی از عوامل اصلی افزایش قیمتهای اورانیوم به بالای ۱۰۰ دلار در سال جاری بود.
یکی از عملیاتهای مهم اورانیوم این شرکت، معدن استخراج در محل Inkai (ISR) است که یک سرمایهگذاری مشترک با Cameco (TSX:CCO, NYSE:CCJ) است که ۴۰ درصد سهم دارد. طبق پایگاه داده معدنی MDO، Inkai در سال ۲۰۲۳، ۸.۳ میلیون پوند U3O8 تولید کرده است.
2. کانادا
تولید معدنی: ۷,۳۵۱ تن (متریک)
تولید اورانیوم کانادا در سال ۲۰۲۲ به ۷,۳۵۱ تن (متریک) رسید. تولید این کشور به طور چشمگیری از زمانی که در سال ۲۰۱۶ به اوج ۱۴,۰۳۹ تن (متریک) رسید، کاهش یافت، زیرا معادن این کشور به دلیل قیمتهای پایین اورانیوم در اواخر دهه ۲۰۱۰ بسته شدند. با اینحال، تولید اورانیوم در این کشور در سال ۲۰۲۲ شروع به افزایش کرد.
معدنهای Cigar Lake و McArthur River در ساسکاچوان به عنوان دو معدن برتر اورانیوم جهان شناخته میشوند. هر دو معدن تحت مدیریت شرکت بزرگ Cameco هستند. پایگاه داده MDO نشان میدهد که Cigar Lake و McArthur River دارای عیارهایی از اورانیوم هستند که ۱۰۰ برابر میانگین جهانی است. این شرکت در سال ۲۰۱۸ تصمیم به تعطیلی عملیات در معدن McArthur River گرفت، اما در نوامبر ۲۰۲۲ به عملیات عادی بازگشت.
در سال ۲۰۲۳، Cameco مقدار ۱۷.۶ میلیون پوند اورانیوم تولید کرد، معادل با ۷,۹۸۳ تن (متریک)، که هنوز کمتر از تولید برنامهریزی شده اولیه آن با مقدار ۲۰.۳ میلیون پوند برای سال بود. این شرکت هدف خود را برای سال ۲۰۲۴ معادل با ۲۲.۴ میلیون پوند تعیین کرده است.
اکتشاف اورانیوم نیز در کانادا رایج است و بیشتر آن در حوضه غنی از اورانیوم آتاباسکا انجام میشود. این منطقه از ساسکاچوان به خاطر ذخایر با کیفیت بالای اورانیوم و رویکرد دوستانه نسبت به معدنکاری مشهور است. تاریخچه طولانی این استان با صنعت اورانیوم به تثبیت آن به عنوان یک رهبر بینالمللی در این بخش کمک کرده است.
3. نامیبیا
تولید معدنی: ۵,۶۱۳ تن (متریک)
تولید اورانیوم نامیبیا پس از کاهش به ۲,۹۹۳ تن (متریک) در سال ۲۰۱۵ به طور پیوسته در حال افزایش است.
در واقع، این کشور آفریقایی در سال ۲۰۲۰ از کانادا که مدتها پیشرو بود، پیشی گرفت و به سومین کشور بزرگ تولیدکننده اورانیوم تبدیل شد و در سال ۲۰۲۱ نیز از استرالیا عبور کرد و به جایگاه دوم رسید. اگرچه نامیبیا در سال ۲۰۲۲ دوباره زیر کانادا قرار گرفت، اما تولید آن در این سال تنها ۱۴۰ تن (متریک) کمتر از سال ۲۰۲۱ بود.
این کشور دارای سه معدن کلیدی اورانیوم است: Langer Heinrich، Rossing و Husab. شرکت Paladin Energy (ASX:PDN, OTCQX:PALAF) مالک معدن Langer Heinrich است. در سال ۲۰۱۷، Paladin به دلیل قیمتهای ضعیف اورانیوم، معدن Langer Heinrich را تعطیل کرد؛ با اینحال، قیمتهای بهبود یافته اورانیوم در چند سال گذشته باعث شد که این معدنکار اورانیوم تلاشهای خود را برای راهاندازی دوباره افزایش دهد. در پایان سهماهه اول سال ۲۰۲۴، Langer Heinrich دوباره به تولید تجاری رسید.
شرکت Rio Tinto (NYSE:RIO, ASX:RIO, LSE:RIO) در سال ۲۰۱۹ سهم اکثریت خود از معدن Rossing را به شرکت ملی اورانیوم چین فروخت. Rossing مسنترین معدن روباز اورانیوم جهان است و طبق گزارش MDOتلاشهای اخیر برای گسترش عمر این معدن تا سال ۲۰۳۶ ادامه دارد.
معدن Husab که اکثریت آن متعلق به شرکت عمومی هستهای چین است، یکی از بزرگترین معادن اورانیوم جهان از نظر تولید است. به عنوان بخشی از تلاشهای خود برای افزایش تولید، یک پروژه آزمایشی استخراج تودهای در حال انجام است تا امکانسنجی اقتصادی پردازش سنگ معدن با عیار پایینتر را ارزیابی کند. نتایج این پروژه آزمایشی تا سال ۲۰۲۵ مشخص میشود.
4. استرالیا
تولید معدنی: ۴,۰۸۷ تن (متریک)
تولید اورانیوم استرالیا در سال ۲۰۲۲ به ۴,۰۸۷ تن (متریک) رسید که به طور قابل توجهی از ۶,۲۰۳ تن (متریک) تولید شده در دو سال قبل کاهش یافته است. این کشور جزیرهای ۲۸ درصد از منابع اورانیوم قابل بازیابی شناخته شده در جهان را در اختیار دارد.
استخراج اورانیوم موضوعی جنجالی و اغلب سیاسی در استرالیا است. در حالیکه این کشور اجازه برخی فعالیتهای استخراج اورانیوم را میدهد، اما مخالف استفاده از انرژی هستهای است، حداقل در حال حاضر. به گفته انجمن هستهای جهانی، "استرالیا هیچ نیروی هستهای ندارد، اما با وابستگی بالا به زغالسنگ، هر گونه محدودیت احتمالی کربن بر تولید برق، این احتمال را به شدت افزایش میدهد." "استرالیا زیرساختهای قابل توجهی برای حمایت از هر برنامه انرژی هستهای آینده دارد."
استرالیا دارای سه معدن فعال اورانیوم است، از جمله بزرگترین ذخیره شناخته شده اورانیوم در جهان، معدن Olympic Dam متعلق به BHP (NYSE:BHP, ASX:BHP, LSE:BHP). اگرچه اورانیوم تنها به عنوان یک محصول جانبی در Olympic Dam تولید میشود، اما تولید بالای این فلز آن را به چهارمین معدن بزرگ تولیدکننده اورانیوم در جهان تبدیل کرده است. پایگاه داده معدنی MDO گزارش میدهد که در سال مالی ۲۰۲۴ BHP، تولید اورانیوم از عملیات Olympic Dam به ۳,۶۰۳ تن (متریک) کنسانتره اکسید اورانیوم رسید.
5. ازبکستان
تولید معدنی: ۳,۳۰۰ تن (متریک)
در سال ۲۰۲۲، ازبکستان پنجمین کشور بزرگ تولیدکننده اورانیوم بود و تولید آن به ۳,۳۰۰ تن (متریک) رسید. این کشور در سال ۲۰۲۰ به جمع پنج کشور برتر پیوست و تولید آن حدود ۳,۵۰۰ تن (متریک) تخمین زده شد. تولید داخلی اورانیوم در این کشور آسیای مرکزی از سال ۲۰۱۶ به تدریج از طریق سرمایهگذاریهای مشترک ژاپنی و چینی افزایش یافته است.
شرکت Navoi Mining & Metallurgy Combinat بخشی از شرکت دولتی Kyzylkumredmetzoloto است و مسئول تمام استخراج و پردازش تأمین اورانیوم داخلی میباشد. وفور اورانیوم این کشور همچنان سرمایهگذاری خارجی را جذب میکند؛ شراکتهای استراتژیک با معدنکار فرانسوی اورانیوم Orano و شرکت دولتی چین Nuclear Uranium در نوامبر ۲۰۲۳ و مارس ۲۰۲۴ به ترتیب اعلام شد.
6. روسیه
تولید معدنی: ۲,۵۰۸ تن (متریک)
روسیه در سال ۲۰۲۲ با تولید ۲,۵۰۸ تن (متریک) در رتبه ششم تولید اورانیوم قرار داشت. تولید در این کشور از سال ۲۰۱۱ نسبتاً ثابت بوده و معمولاً در محدوده ۲,۸۰۰ تا ۳,۰۰۰ تن (متریک) قرار دارد.
کارشناسان انتظار داشتند که این کشور در سالهای آینده تولید خود را برای تأمین نیازهای انرژی و همچنین تقاضای رو به رشد اورانیوم در جهان افزایش دهد. اما در سال ۲۰۲۱، تولید اورانیوم در این کشور نسبت به سال قبل ۲۱۱ تن (متریک) کاهش یافت و به ۲,۶۳۵ تن رسید؛ این رقم در سال ۲۰۲۲ نیز ۱۲۷ تن دیگر کاهش یافت.
در زمینه تولید داخلی، شرکت روساتم، زیرمجموعه ARMZ Uranium Holding، مالک معدن Priargunsky این کشور است و در حال کار بر روی توسعه ذخیرهگاه Vershinnoye در سیبری جنوبی از طریق یک زیرمجموعه است.
در سال ۲۰۲۳، روسیه هدف تولید اورانیوم خود را پشت سر گذاشت و ۹۰ تن بیشتر از حد انتظار تولید کرد. Rosatom در حال توسعه معادن جدیدی است، از جمله معدن شماره ۶ که قرار است در سال ۲۰۲۸ تولید اورانیوم را آغاز کند.
اورانیوم روسی در سالهای اخیر موضوعی جنجالی بوده است، به طوریکه ایالات متحده در سال ۲۰۱۸ تحقیقاتی درباره امنیت واردات اورانیوم از این کشور آغاز کرد. اخیراً، جنگ جاری روسیه در اوکراین باعث شده است که کشورهای مختلف جهان به زنجیره تأمین هستهای خود بیشتر توجه کنند.
7. نیجر
تولید معدنی: ۲,۰۲۰ تن (متریک)
تولید اورانیوم نیجر در سال ۲۰۲۲ به ۲,۰۲۰ تن (متریک) رسید که نسبت به سالهای گذشته کاهش یافته است. این کشور آفریقایی میزبان معدن SOMAIR است که در حال تولید اورانیوم بوده و همچنین معدن COMINAK که قبلاً تولید میکرد، میباشد و این دو معدن ۵ درصد از تولید جهانی اورانیوم را تشکیل میدهند. هر دو معدن تحت مدیریت زیرمجموعههای شرکت اورانو، یک معدنکار خصوصی اورانیوم، از طریق سرمایهگذاریهای مشترک با سهم اکثریت هستند.
شرکت Global Atomic (TSX:GLO, OTCQX:GLATF) در حال توسعه پروژه Dasa در این کشور است و انتظار دارد که کارخانه پردازش خود را تا اوایل سال ۲۰۲۶ راهاندازی کند. نیجر همچنین دارای دارایی اورانیوم Madaouela است که پروژه اصلی کاوشگر GoviEx Uranium (TSXV:GXU, OTCQB:GVXXF) بود.
کودتای نظامی اخیر در این کشور نگرانیهایی درباره تأمین اورانیوم ایجاد کرده است، زیرا نیجر ۱۵ درصد از نیازهای اورانیوم فرانسه و یک پنجم واردات اتحادیه اروپا را تأمین میکند. در ژانویه ۲۰۲۴، دولت نیجر که اکنون تحت کنترل یک گروه نظامی است، اعلام کرد که قصد دارد صنعت معدنکاری کشور را متحول کند. این دولت به طور موقت اعطای مجوزهای جدید معدنکاری را متوقف کرده و در حال کار بر روی تغییرات در مجوزهای موجود برای افزایش سود دولت است.
در تابستان گذشته، دولت نیجر مجوز معدنکاری GoviEx Uranium برای Madaouela را به همراه مجوز عملیاتی اورانو برای پروژه اورانیوم Imouraren لغو کرد.
8. چین
تولید معدنی: ۱,۷۰۰ تن (متریک)
تولید اورانیوم چین در سال ۲۰۲۲ به ۱,۷۰۰ تن (متریک) رسید که نسبت به سال ۲۰۲۱، ۱۰۰ تن افزایش داشت. تولید اورانیوم این کشور در دهه ۲۰۱۰ از ۸۸۵ تن (متریک) در سال ۲۰۱۱ به ۱,۸۸۵ تن در سال ۲۰۱۸ افزایش یافت و تا سال ۲۰۲۱ در همین سطح ثابت ماند تا اینکه به ۱,۶۰۰ تن کاهش یافت.
شرکت چین جنرال نیوکلیر پاور، تنها تأمینکننده داخلی اورانیوم این کشور، به دنبال گسترش قراردادهای تأمین سوخت هستهای با قزاقستان، ازبکستان و سایر شرکتهای خارجی اورانیوم است.
هدف چین این است که یکسوم از چرخه سوخت هستهای خود را با اورانیوم از تولیدکنندگان داخلی تأمین کند، یکسوم را از طریق سهام خارجی در معادن و سرمایهگذاریهای مشترک در خارج از کشور به دست آورد و یکسوم را از بازار آزاد اورانیوم خریداری کند. چین همچنین در زمینه انرژی هستهای پیشرو است؛ سرزمین اصلی چین دارای ۵۶ راکتور هستهای است که ۳۱ مورد آن در حال ساخت است.
9. هند
تولید معدنی: ۶۰۰ تن (متریک)
هند در سال ۲۰۲۲، ۶۰۰ تن (متریک) اورانیوم تولید کرد که با تولید سال ۲۰۲۱ برابر بود.
هند در حال حاضر دارای ۲۳ راکتور هستهای فعال است و هفت راکتور دیگر نیز در حال ساخت دارد. به گفته انجمن هستهای جهانی، "دولت هند متعهد به افزایش ظرفیت انرژی هستهای خود به عنوان بخشی از برنامه توسعه زیرساختهای عظیم خود است." "دولت اهداف بلندپروازانهای برای افزایش ظرفیت هستهای تعیین کرده است."
10. آفریقای جنوبی
تولید معدنی: ۲۰۰ تن (متریک)
آفریقای جنوبی در سال ۲۰۲۲، ۲۰۰ تن (متریک) اورانیوم تولید کرد. این کشور نیز یکی از کشورهای تولیدکننده اورانیوم است که در طول دهه گذشته شاهد کاهش تولید بوده است، تولید اورانیوم این کشور در سال ۲۰۱۴ به اوج ۵۷۳ تن (متریک) رسید. با اینحال، آفریقای جنوبی در سال ۲۰۲۲ از تولید اوکراین (که به دلیل حمله روسیه محدود شده بود) پیشی گرفت و به دهمین تولیدکننده بزرگ اورانیوم در جهان تبدیل شد.
آفریقای جنوبی ۵ درصد از منابع شناخته شده اورانیوم جهان را در اختیار دارد و در این فهرست در جایگاه ششم قرار دارد.
پی نوشت
حدود دو سوم از تولید اورانیوم جهان از معادن، مربوط به قزاقستان، کانادا و استرالیا است. مقدار فزایندهای از اورانیوم، که اکنون بیش از ۵۵ درصد است، از طریق فرآیند استخراج در محل(in situ leaching ) تولید میشود. در سال ۲۰۲۲، قزاقستان بزرگترین سهم تولید اورانیوم از معادن را با ۴۳ درصد از عرضه جهانی به خود اختصاص داد، و پس از آن کانادا با ۱۵ درصد و نامیبیا با ۱۱ درصد قرار دارند.
روشهای معدنکاری در حال تغییر بودهاند. در سال ۱۹۹۰، ۵۵ درصد از تولید جهانی از معادن زیرزمینی تأمین میشد، اما این رقم به طور چشمگیری در سال ۱۹۹۹ به ۳۳ درصد کاهش یافت. از سال ۲۰۰۰، معادن جدید کانادا دوباره این درصد را افزایش دادند. در سال ۲۰۲۲، استخراج به روش شستشوی در محل (ISL، که به آن بازیابی در محل نیز گفته میشود) بیش از ۵۵ درصد از تولید را شامل میشد.
Method |
tonnes |
% |
In situ leach (ISL) |
27,773 |
56% |
Underground & open pit (except Olympic Dam |
18,569 |
38% |
By-product |
3013 |
6% |
معادن سنتی دارای یک آسیاب هستند که در آن سنگ معدن خرد و آسیاب میشود و سپس با اسید سولفوریک شسته میشود تا اکسیدهای اورانیوم حل شوند. در آسیاب یک معدن متعارف یا کارخانه فرآوری یک عملیات ISL، اورانیوم سپس از طریق تبادل یون جدا میشود و قبل از خشک شدن و بستهبندی، معمولاً به صورت U3O8 آماده میشود. برخی از آسیابها و عملیات ISL (به ویژه در ایالات متحده) بسته به نوع سنگ معدن، از شستشوی کربنات به جای اسید سولفوریک استفاده میکنند. در مواردیکه اورانیوم به عنوان یک محصول جانبی بازیابی میشود، مانند مس یا فسفات، فرایند عمل آوری احتمالاً پیچیدهتر خواهد بود.
در طول دهه ۱۹۹۰، صنعت تولید اورانیوم با تصاحبها، ادغامها و تعطیلیها متمرکز شد، اما این روند با ساختار مالکیت چندملیتی قزاقستان دوباره متنوع شده است. بیش از نیمی از تولید اورانیوم معادن مربوط به شرکتهای معدنی دولتی است که برخی از آنها تأمین مطمئن را بر ملاحظات بازار ترجیح میدهند. در سال ۲۰۲۲، ۱۰ شرکت برتر از نظر تولید بیش از ۹۰ درصد تولید جهانی اورانیوم را به خود اختصاص دادند.
Company |
tonnes |
% of world total |
Kazatomprom |
11,373 |
23 |
Cameco |
5675 |
12 |
Orano |
5519 |
11 |
CGN |
4627 |
10 |
Uranium One |
4454 |
9 |
Navoi Mining |
3300 |
7 |
CNNC |
3247 |
7 |
BHP |
2813 |
6 |
ARMZ |
2508 |
5 |
General Atomics/Quasar |
1740 |
4 |
Other |
4098 |
6 |
بزرگترین تولید کننده معادن اورانیوم در سال 2022
Mine |
Country |
Main owner |
Type |
Production (tonnes) |
% of world |
Cigar Lake |
Canada |
Cameco/Orano |
underground |
6928 |
14 |
Husab |
Namibia |
Swakop Uranium (CGN) |
open pit |
3358 |
7 |
Inkai, sites 1-3 |
Kazakhstan |
Kazatomprom/Cameco |
ISL |
3201 |
7 |
Olympic Dam |
Australia |
BHP Billiton |
by-product/underground |
2813 |
6 |
Karatau (Budenovskoye 2) |
Kazakhstan |
Uranium One/Kazatomprom |
ISL |
2560 |
5 |
Rössing |
Namibia |
CNNC |
open pit |
2255 |
5 |
SOMAIR |
Niger |
Orano |
open pit |
2020 |
4 |
Four Mile |
Australia |
Quasar |
ISL |
1740 |
3 |
Central Mynkuduk |
Kazakhstan |
Ortalyk |
ISL |
1650 |
3 |
South Inkai 4 |
Kazakhstan |
Uranium One/Kazatomprom |
ISL |
1600 |
3 |
Top 10 total |
28,125 |
57% |
مقدار تولید شده از معادن (تن) در کشورهای مختلف
Country |
2013 |
2014 |
2015 |
2016 |
2017 |
2018 |
2019 |
2020 |
2021 |
2022 |
Kazakhstan |
22,451 |
23,127 |
23,607 |
24,689 |
23,321 |
21,705 |
22,808 |
19,477 |
21,819 |
21,227 |
Canada |
9331 |
9124 |
13,325 |
14,039 |
13,116 |
7001 |
6938 |
3885 |
4693 |
7351 |
Namibia |
4323 |
3255 |
2993 |
3654 |
4224 |
5525 |
5476 |
5413 |
5753 |
5613 |
Australia |
6350 |
5001 |
5654 |
6315 |
5882 |
6517 |
6613 |
6203 |
4192 |
4553 |
Uzbekistan (est.) |
2400 |
2400 |
2385 |
3325 |
3400 |
3450 |
3500 |
3500 |
3520 |
3300 |
Russia |
3135 |
2990 |
3055 |
3004 |
2917 |
2904 |
2911 |
2846 |
2635 |
2508 |
Niger |
4518 |
4057 |
4116 |
3479 |
3449 |
2911 |
2983 |
2991 |
2248 |
2020 |
China (est.) |
1500 |
1500 |
1616 |
1616 |
1692 |
1885 |
1885 |
1885 |
1600 |
1700 |
India (est.) |
385 |
285 |
385 |
385 |
421 |
423 |
308 |
400 |
600 |
600 |
South Africa (est.) |
531 |
573 |
393 |
490 |
308 |
346 |
346 |
250 |
192 |
200 |
Ukraine |
922 |
926 |
1200 |
808 |
707 |
790 |
800 |
744 |
455 |
100 |
USA |
1792 |
1919 |
1256 |
1125 |
940 |
582 |
58 |
6 |
8 |
75 |
Pakistan (est.) |
45 |
45 |
45 |
45 |
45 |
45 |
45 |
45 |
45 |
45 |
Brazil |
192 |
55 |
40 |
44 |
0 |
0 |
0 |
15 |
29 |
43 |
Iran (est.) |
0 |
0 |
38 |
0 |
40 |
71 |
71 |
71 |
21 |
20 |
Czech Republic |
215 |
193 |
155 |
138 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
Romania |
77 |
77 |
77 |
50 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
France |
5 |
3 |
2 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
Germany |
27 |
33 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
Malawi |
1132 |
369 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
Total world |
59,331 |
56,041 |
60,304 |
63,207 |
60,514 |
54,154 |
54,742 |
47,731 |
47,808 |
49,355 |
tonnes U3O8 |
69,966 |
66,087 |
71,113 |
74,357 |
71,361 |
63,861 |
64,554 |
56,287 |
56,377 |
58,201 |
% of world demand |
91% |
85% |
98% |
96% |
93% |
80% |
81% |
74% |
76% |
74% |