Geosolutions

علوم زمین، چالشها، ارائه راهکارها، انجام خدمات مشاوره و اجرای مطالعات

image-1

مطالعات زمین شناسی و زمین شناسی مهندسی

image-1

مطالعات لرزه خیزی انواع ساختگاهها

image-1

مطالعات مقاومت الکتریکی زمین (IP/RS/SP)

image-1

مطالعات ناپایداری دامنه ها

image-1

مطالعات انواع ساختارهای زمین شناسی

image-1

ارزیابی ساختگاه انواع سازه ها

image-1

اکتشاف و پی جویی معادن

image-1

مطالعات نشست زمین

image-1

اکتشاف و ارزیابی فنی منابع قرضه

image-1

برآورد فرکانس تشدید و سرعت موج برشی انواع ساختگاهها

image-1

مطالعات تفصیلی معادن

image-1

مغناطیس سنجی

image-1

ارزیابی فنی و اقتصادی معادن و مواد معدنی


Geosolutions

مشاوره و اجرای مطالعات در زمینه های متنوع علوم زمین(مخاطرات زمین شناسی، اکتشاف معدن، آبهای زیرزمینی، آلاینده ها و ...)، انجام مطالعات مربوطه، خدمات ژئوفیزیک مهندسی و اکتشافی، مطالعات زیست محیطی، مطالعات سنجش از دور و ..
تماس از طریق تلگرام با آی دی: geosolutionsir@
تماس از طریق ایمیل به نشانی: geosolutionsir@gmail.com


گروه بندی موضوعی

تاریخ ابزار

۴ مطلب در آذر ۱۴۰۳ ثبت شده است

پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۳۰، شرکت‌های چینی ۴۶ درصد از تامین کبالت معدنکاری ‌شده جهان را کنترل کنند.  چین در دهه آینده تا ۷ میلیارد دلار در زیرساخت‌های معدنی جمهوری دموکراتیک کنگو سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

۰۴ آذر ۰۳ ، ۱۸:۰۸

منابع طبیعی ستون فقرات تولیدات مدرن هستند و برای تولید هر چیزی که اطراف ما وجود دارد ضروری هستند. طبق داده‌های سال ۲۰۲۱ از استاتیستا، ۱۰ کشور برتر جهان در زمینه منابع طبیعی، هر کدام با ذخایر عظیمی که برای صنایع مختلف حیاتی هستند، بر چشم‌انداز جهانی منابع طبیعی تسلط دارند.

۰۳ آذر ۰۳ ، ۲۲:۲۳

طلا و نقره هزاران سال به عنوان فلزات گرانبها و پولی مورد استفاده قرار گرفته‌اند و نسبت طلا به نقره از زمان‌های باستانی روم اندازه‌گیری شده است. از منظر تاریخی، نسبت بین طلا و نقره نقش مهمی در اطمینان از داشتن ارزش مناسب سکه‌ها ایفا کرده است و همچنان به عنوان یک معیار فنی مهم برای سرمایه‌گذاران فلزات باقی مانده است.

۰۳ آذر ۰۳ ، ۱۸:۲۷

با کاهش فزاینده منابع جهانی، نیاز به روش‌های کارآمد و دقیق برای پیش‌بینی توزیع و ذخایر منابع معدنی برای زمین‌شناسان و کارشناسان معدن بیشتر شده است. روش‌های اکتشاف سنتی که معمولاً به کارهای میدانی و مطالعات زمین‌شناسی متکی هستند، نه تنها پرهزینه بلکه زمان‌بر نیز هستند و نمی‌توانند به تقاضای پیش‌بینی منابع مدرن پاسخ دهند. پیشرفت سریع هوش مصنوعی (AI) در سال‌های اخیر، زمینه اکتشاف مواد معدنی را متحول کرده است.

۰۳ آذر ۰۳ ، ۱۴:۳۲

هدایت به بالای